Termeni si conditii utilizare site

Termene si Conditii de utilizare ale site-ului www.TablouriCanvas.eu

Capitolul I - Conditii generale

1.1 Website-ul www.tablouricanvas.eu este operat si se afla in proprietatea exclusiva a S.C. 24 Deal Internet S.R.L. cu sediul in Str. Deleni nr.4, sector 2, cod postal 023732, Bucuresti, Romania, denumita in continuare Compania.
1.2 Utilizarea sau navigarea pe website-ul www.tablouricanvas.eu presupune si echivaleaza cu citirea si acceptarea expresa si neconditionata a Termenelor si Conditiilor de utilizare. In cazul in care, in calitate de vizitator sau utilizator al website-ului www.tablouricanvas.eu, nu sunteti de acord sau nu acceptati in mod neconditionat Termenii Legali de utilizare, va rugam sa nu continuati accesarea website-ului si sa parasiti website-ul www.tablouricanvas.eu.
1.3 Site-ul ofera vizitatorilor sai o gama variata de bunuri si servicii de Art Deco, acestea putand fi contractate si achizitionate de catre utilizator la pretul afisat pe site, in conformitate cu prezentele termene si conditii, acceptate de catre utilizator integral si fara vreo limitare sau conditionare.
1.4 Utilizatorul, prin accesarea si contractarea serviciilor/bunurilor oferite de Companie pe website-ul www.tablouricanvas.eu, declara ca a citit integral si ca accepta fara rezerve si fara nicio conditionare toate si oricare dintre prevederile prezentelor termene si conditii, intelegand ca relatiile de orice natura dintre utilizator si Companie vor fi guvernate de prezentele termene si conditii. Utilizatorul, prin accesarea si contractarea serviciilor/bunurilor oferite de Companie pe website-ul www.tablouricanvas.eu, declara ca a accesat si a contractat produsele Companiei in baza propriei convingeri, libere si neviciate si ca este responsabil pentru toate actiunile care decurg sau sunt in legatura cu accesarea si utilizarea website-ului www.tablouricanvas.eu.
1.5 Compania nu este si nu va fi responsabila pentru eventualele prejudicii de orice natura, suferite de catre utilizator datorita neglijentei acestuia in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea contului utilizatorului si parolei de acces la contul in cauza.
1.6 Utilizatorul se obliga sa furnizeze catre Companie, informatii si date cu caracter personal reale si corecte, cunoscand faptul ca lipsa acestor informatii va prejudicia si va face imposibila contractarea bunurilor/serviciilor prezente pe website si in consecinta Compania  nu va avea nicio obligatie in executarea serviciilor sau livrarea bunurilor solicitate de utilizator. Informatiile solicitate de site sunt numele, adresa de facturare si livrare, numar de telefon de contact si adresa de e-mail a utilizatorului iar in cazul persoanelor juridice sunt solicitate si datele de identificare fiscala necesare emiterii facturii.

Capitolul II - Definitii

Termene si conditii, Termeni legali - totalitatea informatiilor din prezentul document, sub guvernarea legislatiei romane in vigoare. Accesul si folosirea oricarei informatii de pe acest site sub orice forma reprezinta acordul neconditionat al utilizatorului.
Compania - societatea comerciala SC 24 Deal Internet S.R.L. cu sediul in Municipiul Bucuresti, sector 2, str. Deleni 4, cod postal 023732, Romania, CUI: 28984828, inreg la Reg. Com. cu nr. J40/9815/2011.
Site/website - website-ul pus in functiune si exploatat de Companie, a carei proprietate este, accesibil la adresa de web www.tablouricanvas.eu
Continutul site-ului - totalitatea informatiilor  prezente pe website-ul www.tablouricanvas.eu si care pot fi accesate prin intermediul unui dispozitiv cu acces la internet; orice informatie transmisa prin orice mijloace de catre un angajat al Companiei sau prepusi ai Companiei.
Utilizator/vizitator - acele persoane fizice sau juridice care acceseaza continutul site-ului.
Cont - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail valida si o parola prin care se poate accesa continutul site-ului si care permit accesul unui singur utilizator la sectiuni restrictionate ale site-ului si/sau plasarea de comenzi.
Cumparator - acea persoana fizica sau juridica, care finalizeaza o comanda pe site.
Catalog – sectiunea din site unde utilizatorul poate alege dintr-o gama variata de produse/servicii si unde se pot plasa comenzi online, alegand unul sau mai multe produse/servicii.
Newsletter - metoda de informare periodica, prin posta electronica, a utilizatorilor site-ului, cu acordul acestora, asupra produselor recent adaugate in catalog sau cu ocazia diverselor evenimente sau campanii de promovare a produselor din portofoliul Companiei.
Spam - este considerat orice mesaj trimis in masa si nesolicitat de catre destinatarul sau. Exceptie fac comunicarile comerciale care respecta legislatia romana in vigoare.

Capitolul III - Servicii si produse oferite prin intermediul website-ului

3.1 Compania, prin intermediul site-ului, ofera vizitatorilor sai posibilitatea de a achizitiona obiecte de Art Décor (tablouri, postere, fototapet) dintr-un catalog care este periodic actualizat sau de a transforma fotografiile personale sau imagini pe care le detin, in tablouri, postere si alte elemente de print.
3.2  Compania este direct responsabila pentru calitatea produsele prezente pe site si pentru cele executate la comanda, cu imaginea clientului.
3.3 Orice utilizator al website-ului poate accepta si contracta un produs sau un serviciu de personalizare produs, asa cum acestea sunt prezentate pe website. Utilizatorul va completa campurile corespunzatoare din pagina de achizitionare a produselor, fiind redirectionat catre website-ul pus in functiune si exploatat de Netopia Sistem SRL procesatorul platilor electronice, cunoscut sub numele de Mobilpay, pentru a proceda la plata electronica a produsului achizitionat. Pentru cei care nu doresc sa efectueze plata cu cardul, mai exista varianta platii ramburs, la primirea coletului sau cu ordin de plata sau virament bancar.
3.4 Toate produsele prezentate pe website, vor cuprinde cel putin urmatoarele informatii: denumire produs, tip produs, dimensiuni, pret pe bucata cu TVA si o scurta descriere.
3.5 Documentul fiscal pe care va fi inscrisa valoarea cumparaturilor de pe site va fi emis utilizatorului de catre Companie cel tarziu odata cu livrarea produselor la sediul Companiei sau la adresa mentionata de catre cumparator.

Capitolul IV - Plata produselor si a serviciilor

4.1 Achitarea comenzilor plasate de utilizatorul site-ului se realizeaza prin: plata electronica prin intermediul cardului bancar al utilizatorului, plata ramburs, la primirea comenzii sau plata prin virament bancar, depunere numerar sau ordin de plata. Pentru plata electronica, Compania accepta cardurile bancare emise sub sigla Visa si MasterCard.
4.2 Platile electronice prin card bancar, efectuate prin intermediul website-ului, vor fi procesate pe serverele puse in functiune si exploatate de Mobilpay si in consecinta Compania nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul bancar al utilizatorului si/sau alte date bancare sau personale ale utilizatorului.
4.3 In vederea efectuarii platilor electronice prin card bancar, vor fi aplicabili termenii si conditiile aferente serviciilor de plata prin card bancar si decontare electronica furnizate de Mobilpay, prin intermediul serverelor si website-urilor puse in functiune si exploatate de acestia.
4.4 Compania nu are nicio raspundere in cazul utilizarii ilegale a cardurilor bancare.
4.5 In cazul in care, din diferite motive, efectuarea platii electronice prin card bancar este refuzata si/sau nu este operata, utilizatorul nu va putea finaliza comanda si in consecinta nu va exista nicio obligatie in sarcina Companiei.
4.6 Compania nu este responsabila pentru nerealizarea platilor electronice prin intermediul cardului bancar sau pentru blocarea unor sume de bani ai utilizatorului care rezulta din activitatea operatorilor de prelucrare a platilor electronice sau a furnizorului de servicii de internet al utilizatorului.
 4.7 In cazul platii prin banca (virament, ordin de plata sau depunere de numerar) livrarea comenzii poate fi intarziata pana se va confirma de catre banca inregistrarea platii.

Capitolul V - Drepturi de proprietate industriala si intelectuala

5.1 Compania sau partenerii Companiei prin intermediul www.tablouricanvas.eu detin dreptul de autor si orice drepturi conexe si/sau rezultate din dreptul de autor asupra informatiilor, fisierelor, pozelor si materialelor afisate pe website, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Reproducerea, comercializarea, redistribuirea sau reproducerea acestora este posibila doar cu acordul prealabil si scris al Companiei sau al partenerilor Companiei.
5.2 Compania poate proceda in orice moment la modificarea si completarea website-ului fara ca aceasta sa presupuna vreo notificare sau avertizare a utilizatorilor website-ului. Website-ul este pus in functiune si exploatat in forma si continutul in care se prezinta la un anumit moment, fara ca orice persoana sa aiba drept de interventie asupra formei si continutului website-ului, cu exceptia Companiei.
5.3 Orice continut al site-ului, inclusiv sigle, sloganuri, fotografii si software reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Companiei sau a partenerilor Companiei. Intregul continut al site-ului reprezinta proprietatea Companiei si se supune legislatiei romane si internationale.
5.4  Compania, conform termenelor si conditiilor expuse in prezenta sectiune si conform legislatiei si reglementarilor aplicabile, confera utilizatorilor/cumparatorilor dreptul de acces si de utilizare a site-ului si a datelor de pe acesta, neexclusiv, netransferabil, personal si limitat. Aceasta autorizatie nu constituie transferul vreunui drept cu privire la website si continutul acestuia si se supune urmatorelor limitari :
     5.4.1 Utilizatorul/cumparatorul trebuie sa respecte toate notificarile cu privire la drepturile asupra proprietatii intelectuale si alte drepturi de proprietate
     5.4.2 Utilizatorul/cumparatorul nu are dreptul de a modifica site-ul si datele de pe acesta in niciun mod sau dreptul de a transmite si de a prezenta in mod public sau de a distribui sau utiliza in alt fel pagina web si continutul site-ului, in orice scop de natura publica sau comerciala exceptand situatia in care exista un acord scris al Companiei in acest sens.

Capitolul VI - Declinarea raspunderii

6.1 Utilizatorul acceseaza si utilizeaza website-ul pe propria raspundere si pe riscul propriu. Compania nu raspunde pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea, vizitarea sau utilizarea website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor afisate pe website.
6.2 Compania nu raspunde de prejudiciile rezultate din infectarea sistemului utilizatorului cu virusi ca urmare a accesarii website-ului.
6.3 Link-urile afisate pe website si care asigura navigarea in mod nemijlocit catre alte website-uri puse in functiune si exploatate de catre terte persoane vor fi folosite de utilizator pe propria raspundere si pe riscul propriu, in baza propriei convingeri. Termenele si conditiile de operare ale acestor website-uri sunt cele stabilite de tertele persoane care pun in functiune si exploateaza aceste website-uri si nu implica nicio raspundere si nicio garantie din partea Companiei, acestea nefiind controlate sau verificate sub niciun aspect de catre Companie.
6.4 Compania nu isi asuma raspunderea calitatii serviciilor de curierat si nici nu garanteaza pentru acestea. Cu toate acestea, incercam sa identificam si sa colaboram cu cele mai serioase companii de curierat, cu cele mai rapide, prompte si sigure servicii.


Capitolul VII - Forta majora

7.1 Compania nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator - total sau partial - a oricarei obligatii care ii revine, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora. Pe perioada fortei majore, comunicata prin afisare pe website in maxim 7 zile de la aparitie si dovedita cu documente certificate de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei, se va suspenda executarea obligatiilor asumate de catre Companie.

Capitolul VIII - Sesizari si reclamatii

8.1 Pentru informare, suport, sesizari, sugestii si reclamatii utilizatorul poate contacta Compania la adresa de e-mail contact[@]tablouricanvas.eu, la numarul de fax 031 800 32 47 sau la numarul de mobil 0765 808 808, de luni pana vineri intre orele 09,00 – 18,00.
 
Capitolul IX - Jurisdictia aplicabila si solutionarea litigiilor

9.1 Prezentele Termene si Conditii de utilizare a site-ului www.tablouricanvas.eu sunt guvernate de legislatia romana.
9.2 Litigiile rezultate din prezentele Termene si Conditii se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea amiabila a conflictului nu este posibila, litigiile decurgand din sau in legatura cu prezentele Termene si Conditii, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori desfiintarea acestora, vor fi deferite spre judecare instantelor judecatoresti competente de la sediul Companiei.

Capitolul X - Dispozitii finale

10.1 Prezentele termene si conditii se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia consumatorului, prevederile Legii 365/2002 privind comertul electronic, O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, si Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori.
10.2 Compania are dreptul de a transforma sau de a modifica prezentele termene si conditii aplicabile website-ului, fara nicio notificare sau instiintare prealabila sau ulterioara a utilizatorilor.
10.3 Revizuirea sau modificarea termenelor si conditiilor de operare si functionare a website-ului poate fi efectuata de catre Companie, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului, in orice moment si fara nicio notificare prealabila sau ulterioara a utilizatorilor. Termenele si conditiile revizuite si modificate devin aplicabile si opozabile utilizatorilor din data afisarii acestora pe website, prin simplul fapt al afisarii acestora, utilizatorii avand obligatia sa verifice si sa ia la cunostinta termenele si conditiile de operare si functionare a website-ului, inainte de acceptarea si contractarea fiecarei si oricarei oferte in parte.
10.4 Orice utilizare a website-ului dupa operarea unei revizuiri sau modificari ale termenelor si conditiilor aplicabile, se considera acceptare de catre utilizator a schimbarilor, modificarilor, adaugirilor sau eliminarilor din continutul termenelor si conditiilor.

Contact