Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate si declaratie de confidentialitate

1. In timpul vizitarii de catre utilizator a website-ului si pentru ca utilizatorul sa isi poata exprima interesul pentru un produs anume, dar si pentru a se asigura posibilitatea de comunicare cu utilizatorul in cauza si instiintarea acestuia cu privire la comanda inregistrata la un anumit moment, se vor solicita utilizatorului sa declare date privitoare la identitatea sa si adresa de livrare si facturare, numar de telefon si adresa electronica de corespondenta(e-mail). Datele personale declarate de catre utilizator prin intermediul website-ului, sunt destinate exclusiv asigurarii functionarii serviciilor www.tablouricanvas.eu, nefiind permisa utilizarea lor de terte persoane, fara a fi respectate prevederile 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata.
2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Compania are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorul le furnizeaza. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor posibilitatea facturarii si livrarii de produse si servicii, in conditii de siguranta si la un inalt nivel calitativ si profesional, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.  Datele personale declarate de utilizator pe website sunt utilizate exclusiv de www.tablouricanvas.eu cu scopul de a sustine, promova si duce la indeplinire serviciile si produsele solicitate de utilizator. Website-ul functioneaza in conformitate cu legislatia romana in vigoare, tinand in siguranta datele utilizatorilor pentru intervalul de timp in care sunt inscrisi in serviciile website-ului, datele fiind sterse la cererea expresa a utilizatorilor site-ului tablouricanvas.eu.
3. Datele cu caracter pesonal, solicitate si stocate de catre Companie, sunt: numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de livrare si facturare, cat si adresa electronica de corespondenta(e-mail) a utilizatorului si accepta prin contractare cel putin un produs comercializat pe site. Utilizatorii care nu apeleaza la serviciile tablouricanvas.eu si nu accepta prin contractare cel putin un produs comericalizat pe site, au calitatea de vizitatori si pot naviga liber pe website fara a oferi nicio informatie personala. In cazul in care vizitatorul se inscrie la newsletter-ul tablouricanvas.eu, acesta va furniza datele cu caracter personal solicitate utilizatorilor website-ului devenind aplicabile fata de acesta termenele si conditiile utilizatorilor website-ului.
4. TablouriCanvas.eu nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de corespondenta electronica (e-mail) pe website poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul tablouricanvas.eu, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului 24deal.ro primit prin corespondenta electronica (e-mail).
5. In cazul platilor electronice efectuate prin intermediul website-ului, procesarea datelor de card se face pe serverele puse in functiune si exploatate de Mobilpay, si in consecinta, tablouricanvas.eu nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul utilizatorului si/sau datele bancare ale utilizatorului.
6. Prin accesarea serviciilor oferite de tablouricanvas.eu si prin furnizarea datelor cu caracter personal, utilizatorul isi da acceptul si permisiunea  ca datele personale declarate de catre utilizator sa fie prelucrate cu scopul si in vederea:
•    executarii serviciilor oferite si contractate de catre utilizator prin website;
•    informarii utilizatorului, prin newsletter transmis prin corespondenta electronica, cu privire la ofertele si serviciile/bunurile Companiei, valabile la un moment dat. TablouriCanvas.eu poate notifica utilizatorii privind ofertele curente, prin newsletter si poate trimite felicitari, vouchere cadou sau alte mesaje speciale;
•    realizarii unor actiuni rezultate direct si in mod necesar din executarea serviciilor de catre tablouricanvas.eu si din informarea utilizatorului, conform celor precizate anterior.
7. Potrivit Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficieaza de dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale declarate si transmise catre tablouricanvas.eu si poate solicita stergerea datelor, in conditiile legii. In vederea exercitarii acestor drepturi, utilizatorul trebuie sa se adreseze, cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa specificata ca sediul social al Companiei, in articolul 1.1 din Conditiile Generale ale Termenilor si Conditiilor Utilizarii site-ului. In cazul in care, unele din datele utilizatorului sunt incorecte sau nu mai sunt actuale, acesta va solicita corectarea sau actualizarea acestor date.
8. Accesarea si contractarea serviciilor/bunurilor oferite de tablouricanvas.eu presupune si face dovada luarii la cunostinta de catre utilizator a drepturilor mai sus mentionate si presupune acordul utilizatorului ca datele personale sa fie folosite de catre tablouricanvas.eu in scopuri de marketing, publicitate si pentru executarea serviciilor oferite si contractate de catre utilizator prin website.
9. Datele cu caracter personal declarate de utilizator vor fi transmise si puse la dispozitia organelor abilitate de lege, in cazul in care tablouricanvas.eu este obligat in mod legal, in baza legii si/sau in baza unei hotarari judecatoresti, sa dezvaluie informatia in cauza.

Contact