Instructiuni de utilizare

Instructiuni de utilizare si intretinere:

 Tablourile canvas sunt concepute pentru a putea fi utilizate o perioada indelungata de timp, fara a necesita o intretinere speciala. Insa, pentru a evita deterioarea tablourilor sau diminuarea calitatii imaginii in timp, recomandam sa se respecte urmatoarele instructiuni de utilizare si intretinere:
-    Tablourile canvas nu trebuie tinute niciodata de panza ci doar de capetele sale, cu ambele maini.
-    Nu purtati obiecte care ar putea zgaria panza, in momentul manipularii tabloului.
-    Tablourile se depoziteaza doar pe verticala.
-    Asigurati-va de stabilitatea cuiului in care vor fi agatate tablourile pentru a nu ceda din cauza greutatii.
-    Evitati sursele de caldura sau umezeala excesiva. Acestea pot dauna calitatii panzei si a ramei, in timp determinand schimbari in forma lor.
-    Nu expuneti tablourile canvas direct in lumina soarelui, intrucat razele UV pot afecta intensitatea culorilor in timp.
-    Tablourile canvas sunt destinate interioarelor locuintelor, birourilor si a altor institutii si nu pentru a fi expuse in afara cladirilor.
-    Tablourile pot fi aspirate sau sterse de praf cu o perie fina, un pamatuf sau o carpa moale, uscata, fara a folosi agenti chimici.

Sugestie:

Tablourile canvas au fost realizate cu scopul de a infrumuseta, insufleti sau colora un spatiu in care locuiti sau munciti si nu pentru a acoperi un defect al peretelui. Din acest motiv, recomandam ca lucrarile achizitionate sa fie montate la nivelul ochiului pentru a obtine efectul dorit.
In cazul folosirii unui tablou canvas din mai multe bucati, inainte de montarea acestuia, se recomanda desfasurarea acestora pe o suprafata plana, pentru a putea respecta imaginea de ansamblu. Tablourile din mai multe bucati pot urma si un design asimetric.

Contact