Despre noi


TablouriCanvas.eu este cel mai mare magazin online de tablouri printate din Romania. Puteti opta pentru unul din cele peste 3500 de modele din catalog sau puteti sa va personalizati tabloul, trimitandu-ne o fotografie din albumul dumneavoastra personal, pe care noi sa o transformam intr-un tablou unicat. De asemenea, putem efectua la comanda colaje din fotografii de la evenimente importante din viata dumneavoastra, colaje din fotografii de pe facebook sau putem aplica unele efecte cum ar fi sepia, alb-negru sau alb-negru plus o culoare selectiva.

Cu o experienta de peste 7 ani in print si productie publicitara, echipa noastra de specialisti este pregatita sa satisfaca cele mai exigente cerinte. Tablourile executate de noi respecta toate cerintele UE in materie de calitate si siguranta. Folosim cele mai bune materiale de pe piata, suntem foarte atenti la detaliile de prindere si intindere a panzei, iar tabloul este trimis in conditii de maxima siguranta prin curier rapid. Cu alte cuvinte, producem si vindem doar ceea ce noua ne-ar placea sa cumparam. Si credeti-ne, suntem foarte pretentiosi.

 De ce sa alegem un tablou canvas ca solutie de decor?

Tablourile canvas realizate de noi pot reprezenta o idee inspirata de cadou, atunci cand efectiv nu stiti ce ar putea multumi o persoana draga din viata dumneavoastra. Un tablou canvas cu identitatea sau logo-ul firmei pe care o detineti se poate impregna in memoria vizuala a partenerilor de afaceri sau a clientilor care va viziteaza biroul.

Un tablou canvas cu o fotografie personala preferata poate fi intotdeauna la vedere pe peretele din camera dumneavoastra si, mai mult de atat, o poate admira orice prieten care va viziteaza.

Nu in ultimul rand, un tablou poate da o nota vesela unei camere in care nu sunt foarte multe culori.

Tablourile trebuie alese cu grija, astfel incat sa se asorteze cu celelalte elemente de mobilier sau decor din casa. Ca o garantie a calitatii produselor livrate de TablouriCanvas.eu, orice tablou cumparat de pe site-ul nostru, poate fi returnat in termen de 14 zile de la data facturarii,  fara sa vi se ceara vreo explicatie. Banii platiti pentru tablou vor fi virati in contul indicat de catre client, in termen de maxim 10 zile de la primirea returului, mai putin cheltuielile cu transportul.

Contact