Certificat de garantie si calitate

Certificat de garantie si calitate:

Felicitari pentru alegerea unui produs de calitate de pe magazinul online TablouriCanvas.eu!

Toate imaginile folosite in realizarea tablourilor noastre sunt executate si/sau atent selectionate de catre o echipa de fini cunscatori ai artei contemporane si sunt protejate de legea drepturilor de autor.

Toate tabloruile achizitionate de pe tablouricanvas.eu folosesc materiale de cea mai buna calitate, pentru a evidentia mesajul transmis de fiecare imagine si sunt ambalate si prevazute cu elemente de siguranta pentru a facilita transportul in cele mai bune conditii, fara a afecta produsul.

Echipa noastra de specialisti verifica in detaliu fiecare produs final pentru a va oferi o experienta canvas desavarsita. Totusi, daca exista cazuri in care sesizati orice defect la tabloul pe care l-ati cumparat, acesta va fi inlocuit in maxim o saptamana, noi suportand toate costurile de productie si transport si un discount de 10% la urmatoarea achizitie de pe site-ul nostru, www.tablouricanvas.eu.

Garantam calitatea produselor noastre pe o perioada de 2 ani de la data achizitiei, in conditiile in care se respecta Instructiunile de utilizare si intretinere. Orice defect survenit in urma manipularii sau a intretinerii neadecvate, nerespectandu-se Instructiunile de utilizare si intretinere, nu va fi acoperit de garantie si va fi reparat pe cheltuiala clientului.

Imortalizam emotii!

Contact